Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CiU s'oposa a penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament de Bordils per la Diada

El vot de l'alcalde de CiU ha estat decisiu per rebutjar la proposta de la CUP de Bordils.

 

La moció, que volia ser un petit homenatge i una mostra de suport a les desenes de milers de persones que van fer possible les consultes populars sobre la independència i, també, a la plataforma Bordils Decideix, que va ser l’organitzadora de la consulta popular al municipi. Aquesta va ser rebutjada amb els 4 vots en contra de CiU i els 4 vots a favor de la CUP i el Grup Independent per Bordils.

07/09/2011 01:25 Política
Com que hi va haver un empat tècnic degut a l’absència d’un regidor del Grup Independent per Bordils, el vot de l’alcalde va ser decisiu per fer decantar la votació cap al no. 
 
Per altra banda l’Ajuntament de Bordils sí que va aprovar una moció contra les retallades a la sanitat pública. Aquesta moció, que també va ser presentada per la candidatura rupturista, demanava a la resta de partits una oposició ferma a aquestes i també remarcava que veia amb molta preocupació les polítiques del govern de CiU aplicades en aquests àmbits. La CUP també lamenta que amb aquesta situació l’únic que es fa és empitjorar més la situació dels serveis públics en lloc d’enfortir-los i en canvi es va cap a una privatització del sistema.

Així mateix, la candidatura també veu amb preocupació que aquestes retallades de la Conselleria de Salut puguin afectar el servei d'urgències del CAP de Celrà durant els caps de setmana i festius. La moció va ser aprovada unànimement per totes les formacions polítiques del consistori.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid