Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Treuen a la llum documents que demostren el finançament nord-americà a l'oposició veneçolana

La diputada veneçolana Cilia Flores va presentar dilluns davant l'Assemblea Nacional de Veneçuela proves que certifiquen el finançament estranger que van rebre les organitzacions polítiques de la dreta, i va mostrar diversos informes del Departament d'Estat dels Estats Units.

Segons difonen mitjans veneçolans, Flores va fer referència a documents en què s'evidencia que el Departament d'Estat va finançar diferents organitzacions polítiques de l'oposició entre els anys 2007 i 2009 per una suma de quatre milions de dòlars "amb l'excusa del suposat enfortiment de la llibertat d'expressió i la democràcia".

17/08/2011 02:14 Internacional
La cap del bloc parlamentari del Partit Socialista Unit de Veneçuela (PSUV) va demanar que s'iniciï una investigació sobre aquest cas i va exhortar a que es designi una comissió mixta amb representants de les comissions de Política Interior i Exterior.
 
{youtube}3Drz_iMZUME{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid