Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mallorca celebra la primera marxa lúdica i reivindicativa per la defensa del territori

Ja fa uns mesos que diverses entitats juvenils de Mallorca van crear una comissió per dur a terme la primera Marxa Jove pel Territori [Facebook], que tendrà lloc el proper 27 d'agost entre Sant Joan i Montuïri.

Aquesta iniciativa, que ja s'ha dut a terme a altres llocs del país, és una caminada lúdica i reivindicativa que per una banda vol promoure la germanor entre associacions juvenils que fan feina en distints àmbits i per l'altra vol sensibilitzar la població i, especialment, els joves, de la importància de respectar i protegir el territori de Mallorca.

11/08/2011 14:31 Territori

A més de passejar pel cor de Mallorca i gaudir del paisatge, la caminada servirà per denunciar la destrucció que suposen les obres a algunes carreteres del Pla de Mallorca. En arribar a la destinació, es farà un sopar popular i un concert amb artistes com Biel Majoral, Rock'n'press o Pep Suasi, que han mostrat el seu total suport a la iniciativa.

La comissió Marxa Jove pel Territori està formada per prop d'una dotzena d'entitats molt diverses. Tot i que la caminada estigui convocada i gestionada únicament per joves, la marxa és oberta a la participació de tota aquella gent sensible a una causa tan arrelada a Mallorca com és la defensa del territori i a tothom que vulgui mostrar el seu suport al fet que el jovent s'organitzi.

Entre els col·lectius participants hi ha l'Assemblea de Joves del Molinar, el Casal Joves Tramuntana (Esporles), el Col·lectiu Albaïna (Sóller), l'Esplai la Cadernera (Esporles), Felanitx en moviment, Joves de Mallorca per la Llengua, Joves del GOB, M.A.C., Maulets, Pinyol Vermell (sa Pobla), Pla de Mallorca en Marxa, SEPC i Xítxeros amb empenta (Manacor).
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid