Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independents per Salt partidària d'enraonar per evitar la confrontació

La postura d’Independents per Salt (IPS) davant la polèmisa que s'ha generat sempre ha estat la que hauria de ser pròpia d’una administració pública, democràtica i laica. És a dir, permetre el dret de reunió per resar, per jugar el domino o pel que sigui, garantint que aquest fet no generi molèsties a la resta de ciutadans.

Ahir l'Ajuntament de Salt  va convocar un ple extraordinari amb un punt central polèmic: la ubicació de centres de culte al polígon de Torre Mirona. "Tot plegat amb el rerefons del xou que ha obsequiat PxC aquest estiu i amb la presència del seu líder per acabar d’encendre els ànims en benefici propi. Perquè diguem-ho tot, a aquest senyor el poble de Salt li importa un rave" puntualitza IPS en un comunicat fet públic aquesta tarda.

 

25/08/2011 21:53 Drets i Llibertats
Lamentablement, per a la formació independentista, els plantejaments continuen anant per línies molt preocupants: a nivell polític es tracta d’analitzar la rendibilitat política de prendre una o altra posició i de les pressions que es rebin. "A nivell popular cada vegada guanya més adeptes la visceralitat, l’odi i qualsevol expressió de malestar" puntualitza IPS.
 
La postura d’IPS davant d’aquesta qüestió sempre ha estat la que hauria de ser pròpia d’una administració pública, democràtica i laica. És a dir, permetre el dret de reunió per resar, per jugar el domino o pel que sigui, garantint que aquest fet no generi molèsties a la resta de ciutadans. "I és estrictament per aconseguir aquestes garanties a través d’unes normes que es puguin fer complir, en el que ens hauríem de centrar" apunta la formació independentista.
 
Per a IPS, en el passat mandat no es va tancar bé la qüestió i en aquest no confien gaire en què això canviï. És per això que "es preguntem si sense una manifestació anunciada s’hagués convocat aquest ple extraordinari i si realment aquesta moratòria d’un any servirà per alguna cosa més que per sortir del pas i fer com aquell que qui dia passa anys empeny. Veurem què passa".
 
Els independentistes assenyalen que els catalans tenim un verb que es diu enraonar. "Una expressió que és molt més que parlar. Vol dir utilitzar el raonament i exposar la teva opinió escoltant els motius de l’altre. Avui dia però, no es porta gaire" seons IPS.
 
El comunicat finalitza amb un advertiment seguint les passes de l'entrenador del Barça, en un altre context “al final ens hi farem mal”, la qual cosa "desgraciadament sembla que a poca gent li importi" remarca IPS
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid