Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dol a les Festes populars de Gràcia per la mort en accident de Josep Mayoral, dels "Tres de Gràcia"

Les festes populars de la Vila de Gràcia s'han tenyit avui de dol per la mort de Josep Mayoral, militant independentista conegut perquè va ser processat i detingut el 2002 per ordre de l’Audiència Nacional, acusat de pertànyer a un escamot que suposadament cremava caixers automàtics, una causa de la qual van sortir absolts els tres independentistes coneguts com els "Tres de Gràcia".
 
Mayoral ha mort aquest migdia en un accident de trànsit al carrer República Argentina cantonada amb Pàdua, quan una camioneta ha embestit la motocicleta que conduïa. 

19/08/2011 00:58 Cultura
 
En senyal de dol, i pel fet que aquest gracienc de 27 anys participava des fa anys en la comissió de diverses festes populars de Gràcia, s'han suspès les activitats festives al carrer Sant Pere Màrtir, on participava habitualment. Mayoral havia estat membre de l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG).
 
377209460

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid