Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Barcelona no autoritza el concert de Brams a la manifestació del 9-J

Els organitzadors de la manifestació independentista d'aquest dissabte han hagut de suspendre el concert de Brams perquè l'Ajuntament de Barcelona no ha autoritzat la instal·lació de l'escenari on s'han de realitzar els parlaments i els concerts.
 

Tot i que la plataforma 9-J que convoca la manifestació disposa del permís oficial de la Conselleria d'Interior per a la seva realització, a dia d'avui encara no ha rebut, per part de l'Ajuntament de Barcelona, el permís per poder instal·lar l'escenari al passeig Pujades.

08/07/2011 18:41 Drets i Llibertats
En aquest escenari s'hi han de realitzar els parlament que havien de fer figures com el Dr.Broggi, el Dr. Barrera, el Dr. Badia Margarit o el Dr. Domènec, i el concert previst dels grups Brams, Lluís Oliva i les Arbequines i Catarsi. A més, els organitzadors denuncien que ni tan sols ens han indicat un lloc on poder aparcar els autocars de la gent que ve de fora de Barcelona. Amb tot, l'organització ha decidit resoldre l'aparcament dels autocars de forma privada tot i que l'ajuntament disposa d'espais reservats per autocars a la ciutat.
 

concertbramsLa plataforma lamenta el silenci del consistori "malgrat que s'han presentat totes les instàncies corresponents, amb el temps d'antelació suficient que demana la normativa i s'han seguit tots els tràmits de forma correcta". Així, denuncia que no ha rebut cap resposta oficial i que s'han vist obligats a suspendre el concert, tot i que es llegirà igualment el manifest i es faran els parlaments.

Els organitzadors consideren que l'Ajuntament de Barcelona ha actuat com el de València quan va prohibir el concert de Lluís Llach el passat 16 d'abril.

Diversos intents

Els organitzadors van demanar primer el Passeig Lluís Companys i tot i que no van rebre resposta escrita se'ls va denegar el permís verbalment. Més tard es va demanar el Parc del Nord i tampoc es va rebre resposta per escrit, tot i que verbalment se'ls va comunicat que podien muntar l'escenari al costat del monument a Rafael Casanovas. Els organitzadors van acceptar la proposta i el dia 7 de juliol se'ls diu, també verbalment, que el permís se'ls denega. "Cap d'aquestes respostes ha estat per escrit, per tant, entenem que no tenint resposta oficial, no podem arriscar-nos a rebre una multa que no podem pagar", lamenta.

Per saber-ne més:

La manifestació del 9-J marxarà sota el lema "Pel nostre futur: Independència!" 

La manifestació del 10-J vol repetir-se un any després 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid