Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del llibre “Independència, de reivindicació històrica a necessitat econòmica”

El proper dimecres 15 de juny a les 19:30h a la sala d'actes de Cotxeres de Sants, Endavant farà un acte de presentació del llibre de la Nekane Jurado “Independència, de reivindicació històrica a necessitat econòmica”, amb presència de l'autora  i una posterior xerrada-debat sobre els seus continguts.
 
Com en el mateix llibre exposa, el model sòcio-econòmic actual ha fracassat. Ha fracassat a Euskal Herria i en el món. Nekane Jurado, en col·laboració amb Santi Duñaiturria i Eusebio Lasa, proposen en aquest llibre obrir camins per a la construcció d’un nou model econòmic més solidari; que reparteixi equitativament la riquesa, que satisfaci les necessitats de la majoria, que incideixi en la participació social, que planti cara a l’atur08/06/2011 11:37 Política
Aquest és un dels objectius, crear una nova forma de ser, de viure i d’entendre el món començant des d’allò local, des del que coneixem, des d'Euskal Herria i dels Països Catalans. I des del poble, des dels treballadors -fent especial èmfasi les dones, els immigrants i els més desfavorits-. Perquè no només són les reivindicacions històriques les quals fan desitjables la independència; les raons econòmiques també la converteixen en una necessitat indefugible.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid