Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nous militats de Maulets imputats en la denuncia del Círculo Balear

Recordem que l'associació ultradretana va posar la denúncia amb la complicitat d'un vídeo del diari "El Mundo", per la qual cosa la Brigada d'Informació de la policia espanyola ha realitzat un informe sobre les activitats de Maulets amb la intenció de criminalitzar l'independentisme.

En un principi els imputats eren 5, però  recentment s'ha conegut la notícia de que 4 nous membres Maulets a Palma han rebut citacions judicals, imputant-los en el cas de la denúncia per amenaces feta per Jorge Campos, president de l'entitat espanyolista Círculo Balear. Per aquesta raó, ahir als  carrers del centre de Palma hi havien nombroses pintades reclamant l'absolució dels joves.

22/06/2011 03:17 Drets i Llibertats

 

Maulets davant l'ampliació del cas dels 5 de Palma
Fa uns dies, el conegut cas dels 5 de Palma, joves militants de Maulets acusats d’injúries i amenaces pel grup dretà i espanyolista ,Círculo Balear, s’ha vist ampliat: 4 nous joves han rebut citacions per acudir com a acusats a un judici que es celebrarà el 29 de juliol als jutjats de Via Alemanya.


Davant d'aquest fet, Maulets volem denunciar el següent:
1. Que els 4 joves són, com els altres 5, militants de la nostra assemblea de Palma, i que aquestes noves imputacions demostren la fixació que la policia i la justícia espanyoles tenen amb la nostra organització, com també la clara voluntat d’eliminar-la del panorama polític de Mallorca.


2. Que aquestes noves imputacions tornen a mostrar fins a quin punt la policia espanyola de Palma recapta informació amb criteris purament polítics, amb l’objectiu d’exercir un control social sobre els moviments socials illencs, en especial de l'Esquerra Independentista.


3. Que amb aquestes accions intimidatòries, la justícia espanyola no persegueix altre fi que el d’intimidar als joves militants i esgotar, econòmicament, el moviment independentista amb un allau de multes: recordem, per exemple, el cas de n’Àlvar de la UIB,o el recent reobert cas de la multa contra la manifestació antimonàrquica.


Dit això, manifestam el nostre suport a les nostres companyes i companys, i anunciam futures accions i mobilitzacions per la seva defensa política, ja que el seu únic delicte és ser joves, independentistes, i haver acudit a una manifestació contra la corrupció política.
Absolució 9

Per saber-ne més:

El "Grup de suport als 5 de Palma" fan una crida a la solidaritat per la denuncia de Círculo Balear 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid