Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 10è Rebrot escalfa motors

Un any més, i enguany ja en van deu, Maulets, el jovent independentista revolucionari organitza l'aplec del jovent dels Països Catalans, el Rebrot, que torna a Berga (el Berguedà) els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol.
 
D'entre els grups destacats que tocaran aquest any al Rebrot hi ha Obrint Pas, At-Versaris i El Belda i el Conjunt Badabadoc. A més, el 12 de juny finalitza el termini d'inscripció a l'Esclat i al certamen literari. El grup musical que guanyi el concurs Esclat podrà participar al concert de dissabte del Rebrot compartint escenari amb els grups que hi toquen.

03/06/2011 11:40 Cultura
El Rebrot és un espai de trobada entre joves vinguts d'arreu del nostre país, que vol potenciar l'intercanvi d'experiències i la creació de vincles entre els joves en un ambient festiu i reivindicatiu. Un aplec, a més, que vol oferir alternatives a l'oci passiu i consumista tot promovent activitats participatives i que estimulen la creativitat del jovent.
 
És per aquest motiu que, un any més, Maulets impulsa els grups de música joves a través de l'Esclat, que enguany arriba a la novena edició, i anima el jovent a expressar-se literàriament en el tercer Certamen de Literatura Social Jove. L'organització enténla poesia, la narrativa i la música com a mitjans d'expressió lliure des dels quals es poden reflectir les desigualtats i les injustícies i es pot crear consciència i estimular la lluita. Els textos del Certamen es poden enviar fins el 30 de juny. L'organització els aplegarà en un recull digital i els participants disposaran d'un espai el dia 15 de juliol per llegir-hi els textos i compartir experiències amb altres participants i escriptors.
 
Per saber-ne més:
 
Rànquings
  1. Els Mossos d'Esquadra detenen a Girona el veterà militant independentista Quim Tell durant una protesta davant de la seu de la Fundación Princesa de Girona
  2. La Fundación Princesa de Girona intenta enganyar a l'Unigirona
  3. Alternativa per Cervià i Raset guanya les eleccions per primera vegada
  4. Convoquen una concentració a Girona en contra dels premis de la Fundación Princesa de Girona
  5. 44è aniversari de la mort del lluitador independentista Fèlix Goñi 'Bruc'
  6. Homenatge Nacional a Carles Castellanos i Llorenç
  7. Poble Lliure: "A Catalunya cal articular un Front popular, republicà i antifeixista per la Independència"
  8. Micro-mecenatge per fer possible el documental: “Laietana, 43. El cau de la Bèstia”
  9. El missatge de la Flama del Canigó a càrrec del conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig i Gordi
  10. La gran posada al dia (“The Big Catch-Up”)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid