Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detenen tres Boixos Nois per agredir una persona negra transsexual

La Divisió d'Informació dels Mossos d'Esquadra ha detingut tres Boixos Nois com a presumptes autors d'una agressió acompanyada d'amenaces de mort que van realitzar en grup contra una persona negra transsexual.

Els Casual, la màfia neonazi del grup radical barcelonista dels Boixos Nois acumula diversos delictes per agressions racistes, pallisses a persones del moviment okupa, extorsió de locals d'oci i narcotràfic. La policia ha descobert en diverses ocasions arsenals d'armes i simbologia nazi als registres dels domicilis dels imputats.

10/06/2011 17:57 Drets i Llibertats
boixos2Es tracta d'un moviment de caire feixista que gaudeix de tolerància i facilitats per part de la directiva del FC Barcelona, que en alguna ocasió els ha deixat fins i tot realitzar minuts de silenci per homenatjar individus desapareguts. 
 
L'any passat la policia va detenir un membre dels Boixos Nois com a presumpte autor de l'assassinat d'un jove búlgar a Sant Feliu de Llobregat mentre venien droga. A més, es va desarticular un grup de 14 persones que extorsionava gerents i porters de discoteca i els amenaçava de mort per controlar els seus locals. Aquest grup actuava en discoteques de Barcelona, en zones com el Port Olímpic i sales de la part alta de la ciutat, així com localitats de l'àrea metropolitana, eren molt violents i estan relacionats amb casos d'agressions, apunyalaments i pallisses.

 

boixos1Les tres detencions per l'agressió contra la persona transsexual van tenir lloc el 7 de juny, i se'ls imputa un delicte d'amenaces, tracte degradant i vexatori, i falta de lesions. Els tres detinguts són A.T.A de 38 anys, D.M.L de 34 anys, i S.R.H de 22 anys, tots ells amb antecedents.

Els fets en qüestió van tenir lloc el passat 23 d'abril, després del partit entre el Futbol Club Barcelona i el Club Athlético Osasuna quan la víctima, acompanyada de la seva parella, caminava amb normalitat per un carrer de Barcelona. En passar per davant d'un dels llocs habituals de reunió de Boixos Nois, els tres detinguts, juntament amb altres clients del lloc, van sortir de l'establiment per insultar la víctima amb un clar menyspreu ver la seva ètnia, així com per la seva condició sexual. Seguidament la van amenaçar greument, agredir tant a ella com a la seva parella, amb diversos cops, llançament de cadires i d'altres objectes.

La totalitat dels detinguts són persones associades amb la facció "Casuals" de la penya de suport al Futbol Club Barcelona "Boixos Nois", segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

 

{youtube}8yYv9csoLO0{/youtube}

{vimeo}11925321{/vimeo}

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid