Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP es converteix en la tercera força política de Vic

La CUP es converteix en la tercera força política de Vic La CUP de Vic ha obtingut 1.626 vots, per davant d'ERC i del PSC. A més a més, a  Osona la CUP ha obtingut una regidora a Seva, dos a Calldetenes i dos a Montesquiu on ha doblat la representació. Amb aquests regidors, la CUP té  representació, també, per primera vegada, al Consell Comarcal d'Osona.

1.626 vigatans i vigatanes han dipositat la seva confiança en la CUP en les eleccions municipals de Vic, 450 més que en els últims comicis celebrats l'any 2007. Així, la CUP conserva la seva representació a l'ajuntament de la ciutat, amb dos regidores, la cap de llista, Georgina Rieradevall, i la fins ara ja regidora Laia Jurado. “Per cinquanta vots no hem tret el tercer regidor”, lamentava Rieradevall, que considera que amb aquests resultats el projecte de la CUP a Vic està consolidat.

23/05/2011 11:46 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid