Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El partit ultradretà valencià Coalición Valenciana es dissol

El partit blaver de Juan García Sentandreu, Coalición Valenciana, ha decidit finalment dissoldre's arran de les engrunes electorals que va treure en les passades eleccions. El cert és que al País Valencià els vots anticatalans i ultradretans els arreplega tots el PP, de manera que els partits blavers menors veuen ocupat el seu espai.

El Consell Foral de Coalición Valenciana va decidir per 28 vots a favor i 2 en contra "suspendre les seves activitats polítiques i òrgans de l'actual estructura a excepció de les regidories tretes en els pobles, als que es donarà l'oportuna cobertura".

27/05/2011 11:44 Política
"Atesos els resultats de les passades eleccions del 22 de maig cal fer una reflexió de cara al futur del moviment valencianista", lamenta el grupuscle nascut el 2004 de la Fundació Nou Valencianisme i de la banda ultradretana Grup d'Acció Valencianista (GAV).
 
CV va treure l'any 2007 uns 17.000 vots. Ara ha baixat a 10.000, cosa que els porta a reconèixer que "Coalició no té un substrat sòlid com per mantindre's quatre anys més". "Sotmetre Coalició Valenciana com a referent valencianista a un major desgast l'únic que estarem aconseguint és humiliar-nos més davant d'una societat que, no ens enganyem, ens ha donat política l'esquena", lamenta en un comunicat escrit en blaver.
 
Segons CV, el PP "no te unes arrels sòlides dins el cos i l'ànim del poble valencià" i "es conforma amb missatges i signes merament vistosos, sense contingut polític, i s'oblida d'allò valencià per tal de censura el govern de ZP, abandonant les coses de casa", propugna el grup ultranacionalista. Malgrat dissoldre's doncs, CV avisa que seguiran "lluitant al carrer" a través del GAV i d'altres grups coneguts per ser els autors d'innombrables agressions feixistes que solen quedar impunes.
 
Malgrat no ser el cas de CV, les eleccions municipals van beneficiar alguns partits ultres, com España2000, que aconsegueix 4 regidors, dos més que en 2007, i Democracia Nacional (DN), que també obté millors resultats que el 2007.
 
Per saber-ne més:
 
 
 

El boicot a Carles Sastre queda en un no res i la xerrada es desenvolupa amb normalitat

Alerta antifeixista: els blavers volen boicotar el concert de Raimon 

Independentistes de la Safor condemnen les pintades "blaveres" al Palau Ducal de Gandia 

La “justícia” espanyola pretén arxivar les denúncies de les agressions del Correllengua 

Ataquen la seu d'Intersindical Valenciana amb pintades nazis 

El blaverisme de capa caiguda: tanca el diari "Valéncia Hui" 

Guillem Agulló: 15 anys d’impunitat espanyolista 

Nova agressió feixista amb arma blanca a Castelló 

Tensió per les actuacions de grups feixistes i blavers que actuen en la impunitat al País Valencià 

Cucarella critica l'abandonament de Països Catalans i denuncia la justificació de la violència ultra 

El GAV intenta boicotejar la presentació del llibre "Èric i l’ordre del Fènix" a Sueca 

Nou atac ultradretà al País Valencià 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid