Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rep una punyalada mortal després de cridar "Visca el Barça"

La matinada del passat dijous, després de la victòria del Reial Madrid a la final de la Copa del Rei de futbol, un individu va assassinar amb un punyal de 26 centímetres Pere Artur Fornés Vergara, un veí de Pedreguer (Marina Alta) molt conegut pels veïns de la població.

El presumpte assassí és un home de 39 anys que suposadament es va tirar al cim del jove després que aquest cridés "Visca el Barça", segons ha explicat l'amic de la víctima, que es trobava amb ell a Benidorm. L'alcalde de la població natal de Fornés, Andrés Ferrer, assegura que "ha estat un assassinat a sang freda. No té un altre nom".

25/04/2011 00:54 Drets i Llibertats

L'amic de la víctima assegura que el seu company només va cridar "Visca el Barça" abans de rebre la punyalada mortal amb un ganivet de 26 centímetres que l'home portava amagat. El va apunyalar pel costat esquerre, ferint-li els òrgans vitals, segons han explicat fonts policials al diari Levante.

La policia espanyola va detenir el presumpte assassí, que té antecedents policials, dotze hores després de la mort del jove gràcies a les pistes de l'amic de la víctima, que va seguir l'home fins al carrer on resideix.

Ferrer, l'alcalde de Pedreguer, ha demanat que "tot el pes de la justícia caigui sobre l'assassí" del noi, la mort del qual ha deixat la població consternada ja que era molt conegut al poble. Centenars de persones van assistir al seu enterrament. La cosina de Fornés, Esmeralda Vergara, que a més és la regidora de Festes de Pedreguer, va demanar que la condemni sigui "exemplar" perquè el suposat homicida no torni a estar al carrer "d'aquí a cinc anys".

Una persona implicada en el teixit social del poble

Segons recull el diari Levante a través d'amics i familiars del jove assassinat, Fornés era molt conegut a Pedreguer per ser molt sociable, amb molta vitalitat i implicat en el teixit social d'aquest poble de la Marina Alta. En aquest sentit, Fornés, que era paleta, estava molt involucrat en l'organització de les festes de la població i era molt aficionat als bous al carrer, una tradició molt estesa a Pedreguer.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid