Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilanova repassa "4 anys de feina, 4 anys de lluita"

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha editat, amb la voluntat de retornar als ciutadans la confiança dipositada en la CUP a les eleccions de 2007, un dossier i un vídeo on resumeix la feina feta durant la legislatura. Amb tot, les mocions presentades per la formació estan disponibles al seu web i poden ser consultades per tothom.

Pel que fa al balanç dels darrers quatre anys, la CUP destaca que ha presentat un total de 79 mocions sobre temes diversos, que ha volgut agrupar en tres àmbits d'acció: la denúncia, la proposta i la solidaritat.

14/04/2011 12:41 Política
Per a l'actual regidor de la CUP a Vilanova i la Geltrú, Quim Arrufat, la CUP ha estat activa en el seguiment de l'acció de govern i ha tingut la iniciativa suficient per fer propostes viables sobre temes on l'administració municipal mostrava paràlisi, com en promoció econòmica, cultura, defensa del territori o urbanisme.

D'altra banda, la formació ha presentat també en roda de premsa el contingut de la nova Busca, la seva revista anual que la formació de l'Esquerra Independentista distribueix porta a porta cada mes d'abril. La mateixa Busca 2011 reserva un espai important a fer un resum dels quatre anys de feina, un altre a detallar les iniciatives socials i cíviques impulsades per la candidatura i un espai on fa públics, de nou i com cada any, els seus comptes. En aquest número, a més, la CUP explica amb detall els diners que destinarà al procés electoral, com els Punts de Trobada, la precampanya i la campanya electoral.

{youtube}H918goGMoOw{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid