Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Palautordera presenta programa i llista

La CUP de Palautordera va aprovar a l'Assemblea d'Unitat Popular (AUP) de dissabte passat el programa electoral i la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. Un cop aprovat es va presentar públicament a la Plaça Major.

L'Assemblea d'Unitat Popular és l'òrgan decisori més important de la CUP de Palautordera, i està obert a tots els veïns i veïnes. En l'assemblea de dissabte, es va debatre el programa electoral, que va rebre algunes esmenes.

19/04/2011 17:48 Política
De les mesures que defensarà la CUP a l'ajuntament destaquen la defensa del territori, mancomunar serveis i transport públic entre Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve, reduir els residus que produïm, avançar cap al residu zero, ompulsar una joventut activa i defensar una democràcia plena per a Palautordera. Per aquest motiu proposen que els Plens siguin molt més oberts i participatius als vilatans de Palautordera i que el poble pugui decidir directament en els aspectes importants del municipi.

Pel que fa a la llista electoral que la CUP presentarà a les eleccions del maig, encapçalada per Jordi Pueyo, cal destacar que està formada per membres d'entitats culturals, d'educació en el lleure, de clubs esportius, de l'ateneu popular, persones que han estat vinculades a la lluita contra el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) o també a la Plataforma Palau Decideix, que va organitzar el referèndum sobre la independència. A l'acte de presentació de la llista, es van anar anomenant els noms dels 23 candidats de la llista, i finalment, es va fer una fotografia de tots plegats al Carrer Major.

Pueyo, que va tancar l'acte de presentació, va demanar en nom de la CUP de Palau que tota aquella gent que ho desitgi participi de les assemblees i les comissions de la CUP ja que és un projecte popular, obert i assembleari. Va convidar a tots els palauencs que vulguin donar la cara per la CUP, que participi de la fotografia que es farà el proper diumenge a dos quarts de sis de la tarda al Passeig del Remei.

{vimeo}22597690{/vimeo}

 

Per saber-ne més:

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid