Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de les comarques gironines critica "la croada contra els serveis públics" del Govern

Anuncia fermesa en la defensa dels serveis públics i dóna suport a la convocatòria del pròxim 28 d'abril a Girona
 
Les assemblees de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a les comarques gironines han expressat aquest dimecres el més ferm rebuig a les retallades socials del Govern i, en especial, les fetes públiques els darrers dies que segons assegura "comportaran el desmantellament parcial d'un servei sanitari públic que és conegut arreu d'Europa pel seu caràcter garantista i per la seva qualitat". Segons la CUP, el govern conservador de Convergència i Unió (CiU) ha començat "la seva croada contra els serveis públics" anunciant múltiples retallades socials.

13/04/2011 11:52 Drets i Llibertats

Tot i que des del Govern s'afirma que aquestes mesures no afectaran els ciutadans, els sindicats i alguns col·legis professionals han advertit que les polítiques anunciades per l'executiu d'Artur Mas tindran efectes negatius en el dia a dia dels ciutadans catalans ja que malmetran considerablement els serveis bàsics. A més, la CUP subratlla que l'executiu "s'ha permès el luxe de treure l'impost de successions per beneficiar únicament les grans fortunes del país i tenir un argument més desmantellar encara més el sistema de serveis públics".

La formació considera que cal garantir més que mai els serveis públics i les polítiques que garanteixin els drets d'aquells qui més pateixen la situació actual. Respecte a això, les assemblees de la CUP han incorporat en el programa per a les properes eleccions municipals mesures per fer front a la crisi i defensar els drets de les classes populars del país, i per això fan públic el suport a les mobilitzacions que es duran a terme en contra les retallades socials.

Així mateix, la CUP anima tota la seva militància a assistir a les concentracions que se celebrin properament i, en aquest sentit, anuncia que l'organització secundarà la concentració del proper 28 d'abril que els treballadors de la sanitat gironina han convocat davant de l'edifici de la Generalitat. D'aquesta manera la CUP avisa que mantindrà una actitud ferma " per defensar els drets de les classes populars catalanes des del carrer però també des de les institucions, fent propostes reals i concretes que serveixin per acabar amb la crisi sense haver de desmantellar els serveis públics".

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid