Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-AxB denuncia l'Ajuntament per adoptar una moral retrògrada en prohibir el nudisme

cup-aaLa CUP-Alternativa per Barcelona (CUP-AxB)  estudia presentar un recurs Contenciós-Administratiu per tal de frenar aquesta mesura així com per sol·licitar-ne la suspensió temporal mentre no es resolgui el caa.
 
A les portes les les eleccions municipals i de la temporada d’estiu, l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la modificació de l’Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic de Barcelona que busca prohibir la pràctica del nudisme. Així doncs, ha donat per desestimades les al·legacions presentades per ciutadans i col·lectius de la ciutat al respecte, entre les quals, les presentades per la CUP el passat 25 de març.

29/04/2011 20:06 Política
La regulació es jusifica en la protecció a una part de les persones que utilitzen l’espai públic “de la manca de respecte a les pautes mínimes generalment admeses en relació a la forma de vestir”. Resulta evident que es tracta d’una regulació pròpia de la policia de moralitat.
 
La relació del l’Ajuntament de Barcelona amb el nudisme, que ara es pretén prohibir, ha estat no només de respectar-lo, sinó fins i tot de promoure’l, ja que entre altres, el 2003 va autoritzar la performance del fotògraf nord-americà Spencer Tunick que va permetre més de 7.000 persones posessin nues a l’avinguda Maria Cristina. I en 2004 va subvencionar la publicació del tríptic Expressar-se en nuesa, el dret individual a la indumentària lliure, de les associacions ADDAN i ALETEIA.
 
Cal recordar que el nudisme es troba protegit i garantit per la legislació d’acord amb la llibertat ideològica, la no discriminació per raó d’idea o de circumstàncies personals, i el dret a la pròpia imatge i a la llibertat d’expressió, entre d’altres.

Per la CUP- Alternativa per Barcelona, el respecte i la convivència en una societat democràtica es basa en no vulnerar els drets dels altres per qüestions morals, i en cap cas l’administració pot prendre partit en favor d’una moral determinada, ja que això no respòn a cap interès general ni públic. En aquest sentit, la candidatura estudiar  presentar un recurs Contenciós-Administratiu per frenar aquesta mesura i sol·licitar-ne la suspensió mentre no es resolgui el cas.
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid