Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una altra manera de viure la "Nit de la plantà" de les Falles

La Societat Coral el Micalet ofereix una nit de la plantà ben diferent. Es tracta del concert amb els Arthur Caravan en una actuació organitzada conjuntament amb l’entitat Falles Populars i Combatives.
 
Avui, el quintet, que actua en el marc de la nit de la música en valencià, presenta un espectacle on el públic fa un viatge sonor per la cançó i el pop rock més valencià: des d’Ovidi Montllor a Remigi Palmero, passant per Obrint Pas o l’Orxata Sound System, sense oblidar influències com la de Raimon i Al Tall.

15/03/2011 11:51 Cultura

Amb un directe potent, l’espectacle ‘Si t’arriba el dematí’ és una oportunitat d’escoltar als Arthur Caravan, grup que també ofereix en la seua passejada versions de temes com ‘Suzanne’ de Leonard Cohen.

Font: Pica'm

Per saber-ne més:

Falles populars i combatives

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid