Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Despertaferro de Reus reafirma el seu compromís amb el veïnat

Arran d'unes noticicies aparegudes a dos mitjans de ccomunicació per una informació de deos veïns que queixaven del soroll a les portes del Casal 
 
Aquesta setmana, el Casal Despertaferro va reunir-se amb dos veïns molestos pel soroll que s'origina al carrer davant de la nostra nova seu, arran de la llei que no permet fumar als locals públics, en la qual es va arribar a un acord de col·laboració i vam reiterar el nostre compromís de fer partícip del Casal al veïnatdel carrer Martí Napolità i els carrers adjacents.
 

25/03/2011 01:38 Drets i Llibertats

Aquestes persones van recalcar que la seva queixa no anava dirigida, en cap cas, al'activitat que desenvolupen les entitats que conformen el Casal o la TavernaDespertaferro, sinó únicament de les persones que surten al carrer per fumar i, que a causa de les converses que mantenen, causen molèsties al seu son.

Des del Casal vam convidar-los a presentar directament a l'entitat les possibles queixes que pugui haver-hi per la convivència al carrer i vam reiterar el nostre compromís en, peruna part, intentar que la gent que hi hagi al carrer produeixi el mínim de molèstiespossibles i, per altra banda, a fer-los partícips de l'activitat del Casal.

En aquest sentit, es va transmetre als dos veïns que assistiren a la reunió, la nostravoluntat de desenvolupar activitats al carrer durant el dia, aprofitant els mesos d'estiu i lesdues festes majors, així com, l'organització conjunta de diferents activitat com cinema a la
fresca al vespre, l'obertura d'una terrassa per revitalitzar la plaça Martí Napolità, i la recuperació de les festes de barri, que havien sigut molt populars a finals del segle XIX icomençaments del XX.

A més, es va prendre l'acord de fer arribar una carta a tot el veïnatge del carrer Martí Napolità i tots els carrers adjacents, per establir un canal de comunicació directa i peremplaçar-los a participar de les activitats que desenvolupa el Casal.

El Casal també agraeix  les mostres de suport que s'han rebut per més d'una vintena de veïns i veïnes del carrer al llarg d'aquesta setmana, després d'haver llegit en aquestes publicacions les queixes d'aquests dos veïns.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid