Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes dues-centes persones en la inauguració del nou Casal Despertaferro de Reus

Ahir a la tarda, la festa d'inauguració del Casal Despertaferro de Reus va començar amb una cercavila des del casal vell, situat al carrer de Sant Elies, fins al nou, amb la Batucada Roja de Mont-roig i el Bou de Reus. Un cop van arribar al nou edifici, va tenir  lloc la rebuda amb els Xiquets de Reus i el gegant Carrasclet.
El nou edifici, de quatre plantes i situat al carrer de Martí Napolità, serà la nova seu de l'Assemblea de Joves de Reus-CAJEI, el Bou de Reus, el Casal Despertaferro, com a entitat gestora; el Club Esportiu Despertaferro, Dones en Acció, IGMAN-Acció Solidària, la Candidatura d'Unitat Popular, l'Hora Violeta, Maulets i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

06/02/2011 18:50 Cultura
Fins a la nova seu del Casal també s'hi han apropat els padrins i padrines de rajoles, tots aquells que al seu dia van comprar una rajola de cautxú reciclat per ajudar a finançar les obres. Aquestes rajoles es col·locaran a la planta baixa, juntament amb el nom de tots els que les han apadrinat.
La inauguració ha coincidit amb la finalització de la primera fase de les obres, que inclou la construcció del local, la planta baixa i l'entresòl. La resta de l'edifici s'acabarà en tres anys, aproximadament, segons ha explicat Xavi Milian, membre del Casal Despertaferro.
 
A més, també ha assegurat que durant aquest mes s'acabaran les tasques de trasllat.El Casal Despertaferro organitzarà diversos actes durant el mes de juny, d'entre entre els quals, un curs de tast de vins, un curs de recursos pedagògics en català, exposicions i actuacions en directe. Milian ha fet una valoració positiva de l'acte d'aquest dissabte, ja que "s'hi han aplegat unes dues-centes persones i al dinar hi han assistit unes cent-seixanta".

La festa ha continuat amb el concert del cantautor Josep Romeu, jocs per a tothom, soundsystem i es preveu que s'allargui fins a la nit.
 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid