Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Govern valencià imposa una multa de 600.000 euros a ACPV que haurà de pagar abans del 20 de març

La Generalitat Valenciana ha imposat a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) el 20 de març com a data màxima per efectuar el pagament del total de les dues multes que té pendents, de 300.000 euros cadascuna.

El govern valencià va iniciar el gener de 2007 un procés de persecució econòmica i política contra l'entitat amb l'objectiu de tancar les emissions de TV3 al País Valencià i castigar amb multes desproporcionades l'associació [Recurs desestimat].

10/02/2011 19:51 Comunicació
1199_perenxisa-web170Tot i que ACPV ha aconseguit mantenir la major part de la xarxa de repetidors encara en funcionament, n'hi ha tres que han estat precintats per la Generalitat (la Carrasqueta a l'Alacantí, Alginet a la Ribera Alta i Llosa de Ranes a la Costera), mentre que els altres tres principals repetidors (Montdúver a la Safor, Perenxisa que cobreix la Ribera Baixa, l'Horta i els Camps de Morvedre i del Túria) i Bartolo (que cobreix les dues Planes) estan sotmesos a diferents procediments judicials impulsats pel mateix Govern amb la intenció d'intentar també tancar-los.

D'aquesta manera, a més de l'amenaça que continua existint sobre els repetidors que encara emeten el senyal de TV3 al País Valencià, el Govern valencià ha imposat a ACPV tres multes per cadascun dels repetidors precintats. La primera, de 126.943,90 euros, ja ha estat pagada per ACPV, de manera que queden pendents les dues multes de 300.000 euros cadascuna.

ACPV va recórrer contra les dues ordres de pagament, però la darrera Resolució de la Direcció General de Tributs de la Conselleria d'Hisenda de la Generalitat Valenciana ha imposat el proper 20 de març com a data límit per a fer efectiu el pagament del total de les dues multes pendents.

El govern valencià ha ignorat així les reiterades crides fetes pel Govern de Catalunya per arribar a un acord de reciprocitat entre Canal 9 i TV3 i no ha mostrat cap respecte cap als 651.650 signats de la ILP "Televisió sense Fronteres".

Per saber-ne més:

El jutge no permet el tancament del repetidor de Mondúver 

Nova ofensiva del PP contra els repetidors de TV3 al País Valencià

 
Marxa per TV3 al "Montdúver"

Centenars de persones pugen al Bartolo i al Montdúver per a demanar la continuïtat de TV3 al Sud

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid