Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crida a la mobilització contra la línia d'alta tensió sobre les serres cremades de la Vall d'Albaida

Un total de 9 agrupacions i persones a títol particular han encetat les mobilitzacions per tal de dir ‘No a la línia elèctrica d'alta tensió' que pretén instal·lar Iberdrola, a les serres cremades.
 
Ahir al matí van presentar al mercat municipal d'Ontinyent el calendari de mesures reivindicatives, però també per a divulgar les repercussions tan greus que portaran les torres al paratge del Torrater.  "Penses fer alguna cosa o et quedes mirant?". Amb aquesta pregunta que crida a l'acció ‘l'Assemblea contra l'alta tensió' han encetat la mobilització ciutadana en contra de la instal·lació de la línia en les serres cremades.

08/02/2011 10:51 Territori
Una iniciativa contestatària que compta amb el suport de molts ciutadans a títol individual, però també de 9 col·lectius, pel moment que són: l'Ateneu l'estació d'Albaida, el Casal Jaume I, la CEVA, la Colla ecologista l'Arrel, el Centre Excursionista d'Ontinyent, el Centre Excursionista d'Alcoi, el Consell de la Joventut d'Ontinyent, Salvem la Valleta i Assemblea Meruts. Tots ells estan donant suport a les iniciatives en contra de la línia d'alta tensió, degut a la destrossa que suposarà posar les torres per bona part de les muntanyes afectades pel foc en el mes de setembre.
 
"Les torres no cauran del cel, i per a fer-les serà necessari obrir camins per a les excavadores i camions entre la senda dels Enginyers i la pista forestal del repetidor, una zona que s'acaba de cremar on comencen a rebrotar el que ha quedat entre les cendres", expliquen en un comunicat des de l'assemblea.
 
A més del punt informatiu al mercat d'Ontinyent, el moviment ciutadà té previst celebrar una assemblea aquest divendres i el dissabte 19 concentrar-se a les poblacions afectades: Ontinyent, Agullent, Albaida i Benissoda. A més, han recordat que el 24 de febrer és la signatura d'actes d'expropiació dels terrenys per on passarà la línia i que el termini d'execució dels treballs és de mig any, per tant, està previst que les obres finalitzen el 24 d'agost d'enguany.
 
 
Per saber-ne més: 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid