Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una pedalada recorre el centre de Lleida al crit de "Les pensions, ni tocar-les"

Coincidint amb la jornada de vaga general convocada pels sindicats anticapitalistes, una trentena de persones han recorregut els principals carrers de Lleida denunciant i difonent la seva oposició a la reforma de les pensions que el govern espanyol vol tancar demà divendres i que té previst traslladar al Congrés dels Diputats.
Durant l'acció s'ha difós centenars de còpies del manifest que 50 entitats de Ponent han subscrit el passat dilluns fent pública la seva oposició a aquesta reforma del sistema públic de pensions. La marxa ha fet aturades a la seu dels sindicats UGT i CCOO, del PSC-PSOE i de la COELL (principal patronal de Ponent) on s'ha denunciat als qui són els culpables i els còmplices del que representa la major retallada social dels darrers trenta anys i dels acords vergonyants que la permetran, com el d'avui.

27/01/2011 18:26 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid