Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 2.000 persones es manifesten a València en contra de la reforma

Convocades per la Plataforma pels Drets Socials, més de 2.000 persones van desafiar la pluja i es van manifestar pel centre de València per dir no a la retallada de les pensions.

La mobilització es va aturar a les portes del Banc d'Espanya, de la Delegació del govern espanyol i de la Tresoreria de la Seguretat Social per llegir diversos parlaments que van denunciar la responsabilitat del capital financer i del govern de l'Estat en l'atac al sistema públic de pensions.

28/01/2011 18:26 Laboral

andresgonzalez7Durant els parlaments també es va denuncia el pacte a la baixa d'UGT i CCOO amb el govern espanyol i es va recordar que la lluita és l'únic camí per aturar totes aquestes agressions a la classe treballadora. Els records i les mostres de suport cap a les vagues generals convocades a Galícia, Euskal Herria i el Principat de Catalunya també van ser una costant, així com a la resta de pobles en lluita d'arreu del món.

Durant la manifestació no es van deixar de cridar consignes contra les retallades socials com ara "les nostres vides no són un negoci", "caminem tots plegats a la vaga general", "qui sembra la misèria, recull la ràbia!" o "ací estem, nosaltres no pactem!". Alhora, es van fer pintades amb el lema "la crisi que la paguen els rics" a la seu d'uns grans magatzems i, al final de la marxa es va cremar una falla que representava un banquer.

A les portes de la Plaça de Bous es va donar per desconvocat l'acte recordant que aquest dissabte a les 11:30h i des del carrer Túria amb Sanchis Bergón hi haurà una nova marxa contra la retallada de les pensions que recorrerà els barris de Botànic i Ciutat Vella fins el Mercat Central.

{youtube}TTx0V7iwfDY{/youtube}

 

andresgonzalez6
andresgonzalez5

 

 andresgonzalez4 

andresgonzalez3 
andresgonzalez1

 

Per saber-ne més:

Els estudiants bloquegen l'Avinguda Blasco Ibáñez de València

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid