Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS se solidaritza amb company citat a comissaria per desordres públics

Ahir a la nit, el membre de la Coordinadora Obrera Sindical (COS),  J.T va ser identificat juntament amb els altres companys i companyes de la COS, la CGT, CNT-Catalunya , i l'esquerra independentista quan feien un piquet informatiu a la confluència dels carrers Bergara i Balmes.
 
Aquest matí se l'ha notificat que demà ha de presentar-se a la Comisaria de Plaça d'Espanya amb la imputació de resistència a l'autoritat idesordres públics. Davant d'aquest fet, la COS manifesta tota la seva solidaritat amb el company J.T i assegura que "els únics violents van estar els agents del cos policial Mossos d'Esquadra, que li van agafar pel coll i propinar-li diversespuntades de peu".

27/01/2011 17:10 Drets i Llibertats

Per a la COS, segons un comunicat emès aquesta tarda, "És indignant que la policia catalana es dedique a reprimir activitats sindicals com les pròpies d'un piquet informatiu, en el context d'una Vaga General convocada legalment per, entre d'altres, la COS".

Finalitza el comunicat emplaça a "tothom demà a les 9 del matí davant de la comisaria de Plaça d'Espanya persolidaritzar-nos amb el company encausat i deixar-li ben clar als Mossos d'Esquadra i a la Conselleria d'Interior que la repressió no ens tallarà les ales!"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid