Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Despertaferro! de Reus inaugura el seu nou local

El Casal Despertaferro! de Reus inaugura nova seu després de molts esforços i de recollir voluntats diverses, segons han explicat els promotors, que assenyalen que les hores de feina han durat anys. 

El nou local té tres plantes i compta, a la planta baixa, amb la Taverna Despertaferro!, l'espai de llibertat que el col·lectiu porta anys proposant i reivindicant com una necessitat per a la ciutat. Un casal que serà totalment autogestionat, combatiu, obert, autosuficient i que es marca com a repte representar la consolidació i expansió del projecte de canvi social i nacional.

20/01/2011 22:56 Política

El dissabte 5 de febrer s'inaugurarà el casal amb les següents activitats:

A les 12, cercavila des del Casal vell al c/ St Elies, fins al nou.

A la una del migdia, rebuda dels padrins i padrines i acte institucional.

A 2/4 de tres, dinar popular.

Seguidament i durant tot el dia es faran actuacions musicals amb Josep Romeu i Blackstar Crew, jocs per a totes les edats, visita de la seu i més sorpreses que es desvetllaran el mateix dia.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid