Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dos detinguts en el desallotjament del cinema ocupat a Barcelona

Cap a mitjanit, els Mossos d'Esquadra han desallotjat els antics cinema de Via Laietana a Barcelona sense cap ordre judicial. Durant el desallotjament s'ha detingut a dues persones, segons alguns mitjans de comunicació.

Avui s'ha sabut que el cinema romania ocupat des de dimarts passat amb l'objectiu d'esdevenir la seu de les mobilitzacions contra les retallades de les pensions i per això havia estat batejat amb el nom de "la Casa de la Vaga", segons s’informa en el web de l’Assemblea de Barcelona. A més a més, convoquen una concentració per avui a les 12:30 davant d'aquest edifici per informar sobre els fets ocurreguts ahir durant la marxa i el desallotjament.

23/01/2011 03:32 Drets i Llibertats

Mentre s’estava duent a terme una assemblea informativa sobre la Vaga General del 27 de gener convocada per CGT Catalunya, CNT Catalunya; COS i Solidaritat Obrera s’ha produït el desallotjament que ha estat qualificat "segrest de facto de totes les persones que havien entrat a la Casa de la Vaga", segons assenyala l'Assemblea de Barcelona.

Davant gravetat d’aquests fets, representants de les diferents assemblees locals i representants sindicals exposaran diumenge els sucecssos i la seva denuncia contra l’actuació policial.

Recordem que al finalitzar la manifestació d'ahir a la tarda contra la retallada de les pensions, unes 400 persones es van sumar a la ocupació dels antics cinema de Via Laietana. Precisament en aquest moment es van produir algunes càrregues policials

{youtube}_Ylamf-liVo{/youtube}


Per saber-ne més:

Ocupació dels cinemes de la Via Laietana al finalitzar la manifestació contra les retallades socials

Jornada nacional de lluita el 27 de gener i vaga general al Principat 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid