Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona proposarà abaixar els sous dels regidors, que cobren fins a 130.000 euros

La CUP de Tarragona ha presentat aquest dijous la seva posició totalment contrària a la situació actual de la gestió de l'administració municipal.

En concret, ha fet públics els sous concrets que perceben els regidors tarragonins per fer la seva feina com a representants del poble. "Quan aconseguim representació al consistori tarragoní", ha dit el portaveu de la formació, Santi Fortuny, "proposarem que s'assumeixi un únic sou i amb una quantitat al voltant del salari mínim interprofessional per tal d'acostar-se a la realitat dels seus votants".

17/12/2010 01:34 Política

Cinc regidors de l'Ajuntament de Tarragona cobren de 90.000 a 130.000 euros, acumulant un total de mig milió d'euros tan sols en sou base, és a dir, sense comptar dietes, viatges i assistències a plenaris de comissions, consells, etc. I és que, a banda del consistori, els representants de la ciutat tenen altres fonts d'ingressos, com ara la Diputació, el Parlament o el Consell Comarcal. Per sobre de tots ells en destaquem cinc, ja que són els que encapçalen el rànquing: Sergi de los Rios (Esquerra), Josep Fèlix Ballesteros (PSC-PSOE), Victòria Forns (CiU), Alejandro Fernández (PP) i Albert Vallvé (CiU).

La CUP rebutja la gestió actual dels fons públics, que segons denuncia "serveixen més aviat per enriquir poques persones i no per al servei dels ciutadans". Així, considera "incoherent" fer proclames en campanya sobre l'atur i la creació de llocs de treball mentre amb el sou de molts d'ells -que a més alguns treballen en les seves respectives feines- es podrien contractar molts dels ciutadans que actualment es troben a l'atur.

Segons la formació, caldria, amb tots aquests diners, millorar els serveis existents a la ciutat, ja que segons denuncia se n'estan privatitzant molts, com ara l'aparcament del Mercat Central, amb l'excusa que l'Ajuntament està endeutat i que no tenen diners. "I doncs, amb la llista tan llarga de càrrecs de confiança que va fer pública CCOO, amb els múltiples sous esmentats, etc. podríem per fi resoldre els problemes més cabdals del context actual: regeneració política, participació ciutadana, atur i privatització dels serveis", afirma.

Per saber-ne més:

La CUP de Badalona presenta el segon vídeo de la campanya "Quins sOUS!"

 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid