Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del projecte de gestió ciutadana del Casal de Joves de Gràcia

El proper dissabte,  la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia tornem a sortir al carrer.

Aquest cop per explicar quin futur volen pel Casal de Joves de Gràcia La Fontana, també anomenat espai Jove la Fontana. El fet d'anomenar-lo Casal de Joves de Gràcia no respon a un mer canvi de nom, també és un canvi en el model que volen  participatiu, proper a la joventut del barri i allunyat de les dinàmiques consumistes de l'oferta d'oci actual.

26/11/2010 17:42 Drets i Llibertats

La polèmica es planteja quan després de dos anys i escaig de reivindicacions per part de la PEJG a favor que les entitats juvenils del barri siguin les que gestionin aquest equipament municipal, el districte de Gràcia obre a concurs la gestió d'aquest equipament. La PEJG es nega a que siguin empreses privades qui gestionin un equipament municipal i per això aquest dissabte presentaran públicament la proposta de gestió ciutadana. "És a dir, un projecte seriós pel qual les entitats  juvenils de Gràcia poden gestionar equipaments públics. Aquesta proposta és possible perquè queda recollit en la normativa de l'Ajuntament de Barcelona"

El dissabte 27 de novembre a les 12h estaran a la Plaça de la Vila  de Gràcia per explicar el projecte de gestió ciutadana que volem presentar. En aquest acte volen demanar adhesions pel recolzament que un model de Casal de Joves participatiu i gestionat pels propis joves és possible.

Programació:

12h: activitats, recollida de propostes i adhesions

13h: parlaments (Presentació del projecte) i torn de preguntes

Al finalitzar l'acte podreu recollir el dossier de premsa i el projecte de gestió. Per a més informació visita'ns a plataformajovesgracia.org o envia un correu a casaldejovesdegracia@gmail.com

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid