Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix un canal de TV per Internet en occità

El Conselh Generau d'Aran i el Govern de la Generalitat de Catalunya impulsen la creació d'un canal de televisió per Internet (IPTV) en occità: Hèmtv Aran. Aquesta notícia arriba després que el passat 22 de setembre el Parlament de Catalunya aprovés la Llei de l'occità, que atorga caràcter d'oficialitat a l'occità a la Val d'Aran.

El Conselh es farà càrrec de la gestió del projecte, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, que aportarà 300.000 euros en el període 2010-2012. Per la seva banda, xip/tv, la plataforma de televisió local per Internet de la Xarxa Audiovisual Local, allotja el nou canal aranès.

09/11/2010 03:09 Llengua
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid