Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació contra la reforma laboral i les pensiones a València el 27 N

La Plataforma pels Drets Socials convoca una manifestació el 27 N a València contra la reforma laboral i la reforma de les pensions

Integrants de la Plataforma han presentat hui en roda de premsa a les portes de la Delegació del Govern d'Espanya a València la convocatòria unitària de la manifestació que tindrà lloc a la capital del Túria el proper dissabte 27 de novembre a les 12h des de la plaça de Sant Agustí.

19/11/2010 19:48 Drets i Llibertats

Representants dels sindicats COS, CGT, Intersindical Valenciana i de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa han oferit una roda de premsa en nom de la Plataforma pels Drets Socials en la que han presentat als mitjans de comunicació el cartell i el manifiest de la mobilització que recorrerà els carrers de València sota el lema "Pels drets socials: no a la reforma laboral ni a la reforma de les pensions".

A més, s'ha fet una crida a tots els sectors socials: pensionistes, estudiants, inmigrants, parats..., per tal que se sumen a la marxa. Tal i com afirma Antonio Pérez Collado, secretari general de CGT-PV i portaveu de la Plataforma pels Drets Socials "Les agressions van dirigides a tot el món, ningú s'escapa de les retallades que estan imposant: les privatitzacions, les reformes econòmiques,... el retall de drets afecta a la majoria de la població, ja sigues treballador o no. A més, la reforma
de les pensions és imminent".

La Confederació General del Treball ha organitzat autobusos que eixiran d'Alacant i Castelló, en aquesta darrera capital, ho farà juntament amb la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Endavant (OSAN) i l'MDT, així com la resta de l'esquerra independentista valenciana, s'ha adherit a la manifestació donat que "les retallades socials només beneficien els interessos del gran capital i van en contra de la majoria social: de la classe treballadora. Només amb la mobilització i la lluita al carrer podrem parar aquestes polítiques antisocials"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid