Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia el "joc brut" de Solidaritat amb l'anunci d'un eventual suport

El partit encapçalat per l'expresident del Barça Joan Laporta ha vinculat diverses assemblees locals de la CUP, com la de Girona, Pla de l'Estany o Olot, a la seva candidatura. La CUP Pla de l'Estany denuncia el "joc brut" de la formació i lamenta que s'"aprofiti de la nostra marca política a canvi de rèdit electoral".
 
Dissabte passat el candidat de Solidaritat Catalana va celebrar un dinar que en principi no havia de ser res més que un contacte polític. Malgrat tot, ha estat difós als mitjans de comunicació com un acostament de la CUP amb Solidaritat. El cas és que segons han denunciat la CUP Pla de l'Estany i la CUP de Girona, cap membre d'aquestes dues assemblees va assistir al dinar malgrat que hagin aparegut les seves sigles als mitjans.

16/11/2010 02:58 Política

Precisament aquest dilluns la CUP va fer públic a nivell nacional que no dóna suport a cap de les candidatures que es presentaran a les eleccions.

Tot i que Solidaritat menciona la CUP Pla de l'Estany i la CUP de Girona -la CUP d'Olot no es troba activa-, la primera assegura que ni tan sols va acudir al dinar que el partit de Laporta ha utilitzat per vehicular un eventual suport. En aquest sentit, condemna "la campanya de manipulació" que està practicant Solidaritat Catalana i assenyala que "aquestes pràctiques poc honestes fan un flac favor al procés independentista".  Així, denuncia l'"intent de vinculació encoberta" que  Solidaritat ha pretès tirar endavant cap a la CUP amb aquest dinar que, tal com subratlla la formació, s'ha celebrat en plena campanya electoral.

"El fet que es difongui aquesta mentida sense ni tan sols haver assistit al dinar posa de manifest les males maneres de fer política que té Solidaritat", manifesta la CUP Pla de l'Estany, que al seu torn remarca que la creació d'un estat "ha d'anar lligada a la defensa del sector majoritari de la societat i aquestes candidatures el que volen és només monopolitzar el fervor independentista que s'ha viscut durant el darrer any tot obviant quines són les problemàtiques que patim a peu de carrer i que cal defensar".
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid