Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Molins de Rei cedirà 2.500 euros a les entitats mitjançant un concurs

La CUP de Molins de Rei ha convocat una nova edició del Certamen Millorem Molins per tal de premiar econòmicament dos projectes presentats per les entitats del teixit associatiu de la ciutat.

El premi està sotat en 2.250 euros -un de 1.250 i un de 1.000 euros- que provenen del sou que cobra el regidor de la CUP, Àlex Maymó, per la seva tasca a l'Ajuntament.

03/11/2010 21:02 Política

La primera edició del Certamen es va celebrar l'any 2008 i en aquella ocasió el premi se'l va endur la Plataforma per un Casal de Joves Autogestionat (1.250 euros) i els Amics dels Pessebres de Molins de Rei (1.000 euros). El jurat estava format per persones alienes a la formació.

Els premis es financen amb part del sou de Maymó, tot i que l'any 2009 va veure reduït el seu sou de 850 a 500 euros, és a dir un 40%, mentre que els regidors de l'equip de govern només se'l van retallar entre un 6 i un 9%.

Segons ha explicat la formació, el Certamen Millorem Molins es va crear per oposar-se "al fort increment dels sous dels polítics i grups municipals que es va donar a principi de la legislatura", i per premiar així dos projectes presentats per les entitats. A més, la CUP ha reconegut que la "precària" situació econòmica els ha impedit convocar el certament en més ocasions.

El concurs stà obert a la participació de qualsevol entitat de Molins de Rei que vulgui presentar un projecte per optar a un dels dos premis d'aquesta edició. Cada projecte, a l'hora de ser avaluat, podrà obtenir un màxim de 100 punts, 80 dels quals els decidirà un jurat format per persones alienes a la CUP i els 20 restants es decidiran mitjançant una enquesta a la plana web de la CUP de Molins de Rei.

Segons la CUP, bona part de la feina que falta fer per aconseguir la vila desitjada "la realitzen les entitats", ja que segons assegura contribueixen a tenir "una vila més dinàmica i socialment cohesionada". I de fet, segons precisen, un dels compromisos de la formació ha estat explicar en què es gasten els ingressos institucionals i també retornar part d'aquests diners a les entitats de Molins de Rei.

Per saber-ne més: 

Carta de presentació per les entitats

Bases del 2n Certamen Millorem Molins

Guió de la memòria del projecte

Fitxa resum del projecte

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid