Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Julià de Jòdar: "Ara comença l'autèntica batalla a quatre anys vista"

A més a més contradiu a Joan Puigcercós en una primera valoració sobre 28-M a Vilaweb.

Per a l'escriptor Julià de Jòdar, 'ara comença l'autèntica batalla a quatre anys vista: fora del parlament, quan hi hagi les municipals amb la participació de les CUP, amb el referèndum Barcelona decideix, juntament amb la presència parlamentària, pot fer que les pròximes eleccions autonòmiques del 2014 la presència de l'independentisme al parlament sigui completament determinant.'

29/11/2010 01:37 Política

En aquest valoració contradiu a Puigcercós que va dir que l'independentisme havia perdut escons. Julià de Jòdar diu que "això és mentida. L'independentisme ha prestat els deu escons d'ERC a CiU. A CiU, li toca d'administrar-los pensant en la sobirania i la independència. Si no ho fa així, aquests deu escons, d'aquí a quatre anys els tornarà a perdre".

Sobre els 4 diputats de Solidaritat apunta que són una part de l'esperit del 10 de juliol. I assegura que "si Laporta i Carretero haguessin anat plegats, el vot independentista s'hauria multiplicat per dos. El fet que hagin anat per separat ha fet que molta gent s'hagi quedat a casa".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid