Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jutge paralitza "de moment" el desallotjament del Casal Popular de les Corts

Cap a les 8.15h, diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra s'havien personat davant del local per preparar el desallotjament. Una persona enbidonada davant del Casal ha estat detinguda, després d'alliberar-la, i traslladada a la comissaria de les Corts. Cap a les 9.45h, el jutge ha paralitzat "de moment" el desallotjament davant la resistència en què s'ha trobat.

A l'entorn del Casal Popular de les Corts, situat a la Colònia Castells, s'han concentrat una seixantena de persones que han aturat el trànsit durant 20 minuts al carrer Entença, a l'interior encara hi ha diverses persones encadenades, mentre que a l'exterior els furgons dels Mossos d'Esquadra encara no han abandonat el lloc. A les 12h s'ha convocat  una concentració davant de la comissaria de les Corts per demanar la llibertat de la persona detinguda.

09/11/2010 09:40 Drets i Llibertats
Recordem que el Casal va néixer fa quatre anys de mans de l’Assemblea de Joves de les Corts amb l'ànim de proporcionar un lloc "on fer visible al barri les alternatives que entenem necessàries per construir des de les Corts els futurs Països Catalans". El casal està  situat a la Colònia Castells, una antiga colònia obrera que actualment es troba fortament amenaçada per l’especulació de l'Ajuntament.
 

El Casal vol ser l'epicentre de la lluita contra l'enderrocament d’aquest patrimoni urbanístic, causa per la qual assegura haver esdevingut el punt de mira del districte.

Per saber-en més:

El Casal Popular de les Corts segueix lluitant contra el desallotjament 

El Casal popular de les Corts de Barcelona es mobilitza davant l'amenaça de desallotjament 

 
 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid