Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de cinc mil persones participen a Rubí a la consulta sobre la independència

El 87,56% ho van fet a favor del "Sí", mentre que el "No" va aplegar el 9,74% dels vots. Els vots en blanc van representar el 2,7% i el nul el 0,11%. La participació es va situar en el 8,83% o sigui que van anar a votar 5.414 persones.
 
Els resultats es van donar a conèixer a la plaça Catalunya, en un acte públic que va reunir prop d’un centenar de persones. En aques acte, els membres de la plataforma Rubí Decideix es van  mostrar eufòrics davant els resultats, sobretot en relació a la participació registrada (8,83%). Es va  destacar que els joves i els immigrants van poder votar per primera vegada a Rubí i van  agrair la col·laboració dels prop de 200 voluntaris que ahir van treballar durant tota la jornada electoral.

18/10/2010 00:58 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid