Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Interior es personarà com a acusació contra els imputats pels aldarulls del 29-S

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha anunciat aquest dijous que es personarà com a acusació particular contra les persones imputades arran dels aldarulls que van tenir lloc el 29 de setembre passat, en el marc de la jornada de vaga general.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquell dia una seixantena de persones arreu de Catalunya acusades de danys, lesions, desordres i altres delictes, 43 dels quals a la ciutat de Barcelona. La majoria són persones sense antecedents policials. Arreu dels Països Catalans els detinguts van ser 71 detinguts i els ferits per les càrregues policials  van ser centenars.

07/10/2010 18:14 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid