Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge a Darder i Companys a Palma

Ahir vespre Can Alcover de Palma es va omplir de gent per homenatjar el president Companys i el batlle Darder en el setanta aniversari de l'afusellament del primer.

A l'acte d'homenatge hi parlaren Lina Moner i Agustí Barrera. Es va tractar de la conferència "Memòria popular del president Lluís Companys i del batle Emili Darder. Anàlisi i paral·lelismes de dues trajectòries polítiques". Taula rodona que pretenia aprofundir en el paral·lelisme entre aquestes dues figures.

21/10/2010 23:38 Drets i Llibertats
Emili Darder i Cànaves fou el darrer batle republicà de Palma. Metge i polític, fou afusellat el 24 de febrer de 1937 per les tropes franquistes durant la guerra civil. Metge de professió, progressista, mallorquinista i catòlic, fou un dels intel·lectuals mallorquins més compromesos en la modernització i recuperació nacional de l'illa.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid