Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Francesc Duran serà el cap de llista de la CUP a Badalona

L'exrepresentat dels joves de Badalona al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Francesc Duran, serà el candidat de la CUP de Badalona a les eleccions municipals de l'any que ve.
 
En els primers llocs de la llista, successivament, l'acompanyaran Marta Farrés (sòcia fundadora del Casal Antoni Sala i Pont); Toni Flores (expresident de l'associació de veïns de Sant Antoni de Llefià); Núria Violant (membre dels diables Kapaoltis i de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig); Ricard Amaya (durant quatre anys, cap de colla dels Castellers de Badalona); Laia Terol (sòcia fundadora del Casal Carme Claramunt), i Marc Sallas (candidat de la CUP el 2003 i membre del secretariat nacional del partit des de juliol del 2007).

20/10/2010 01:40 Política
El nom de les persones que ocuparan els set primers llocs de la llista electoral van ser revelats ahir, en un acte celebrat a la plaça de la Vila. Francesc Duran va explicar el procés que la CUP obrirà en breu per elaborar el programa electoral amb què concorrerà als comicis: es convocaran quatre sessions de treball obertes a la ciutadania centrades en urbanisme i territori; justícia social; polítiques de joventut i de participació ciutadana i, finalment, cultura i identitat local.
 
Duran també va aclarir que a diferència del 2003, on la CUP es va presentar a Badalona en coalició amb Els Verds, però aquest cop la formació independentista concorrerà l'any que ve sense company de viatge. La CUP es mostra confiada que podrà aconseguir representació a l'Ajuntament per primer cop en la seva història.
 
{youtube}J4yDPYjeA6U{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid