Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En Gerard de Lleida és jutjat avui

S'enfronta a un judici de faltes per desobediència que tindrà lloc al Canyeret. Gerard Sala és membre de l'Assemblea de Joves i va ser detingut i agredit durant les protestes contra el projecte de Parador Nacional a l’edifici del Roser de Lleida la Diada del 2008.

La CUP de Lleida expressa la seva solidaritat amb Sala, que serà jutjat per desobediència quan tan sols participava al costat de la resta de membres de l’Assemblea de Joves i la pròpia CUP, entre d’altres entitats, en la protesta pacífica de la formació amb  motiu de la conversió del Roser en parador de turisme. 

19/10/2010 03:16 Drets i Llibertats

La CUP felicita l'AJLL per la campanya “Salvem el Roser, Gerard Absolució” amb que han assolit una gran difusió, no sols de l’abús policial que ha patit en Gerard i fins a sis membres més de l’Assemblea de Joves que van ser inicialment imputats sense motiu, sinó ja de la mateixa situació del Roser.

En aquest sentit, la formació assenyala que cap judici ni cap agressió com la viscuda durant la Diada de 2008 "no farà callar la veu de l’esquerra independentista en defensa del Roser, com a única opció política de la ciutat que ens hem oposat a aquesta pèrdua de patrimoni municipal". En concret, la conversió ha suposat veure tancar un equipament cultural i educatiu de primer ordre durant 150 anys a Lleida, per reemplaçar-lo per un hotel elitista en ple centre històric sense atendre, remarca la CUP, altres prioritats del barri amb mesures socials i no de simple renovació urbanística o immobiliària.

{youtube}XpdnkdLTAtg{/youtube}

Per saber-ne més:

El jove lleidatà agredit i detingut fa dos Diades al Roser s’haurà d’enfrontar a un judici 

Tapien les obres del Roser de Lleida amb poemes de Màrius Torres 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid