Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous Josep Garganté, president del Comitè de Descans de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), pels fets de la vaga general. 
 
Segons ha pogut saber Llibertat.cat, el també membre de la CGT ha estat denunciat per TV3 per suposadament haver trencat una càmera de vídeo. Els delictes dels que se l'acusen són aldarulls i desordres públics. No es té constància de més detinguts. Alerta Solidària ja ha convocat una concentració de suport a la Ciutat de la Justícia a partir de les deu del matí. 

15/10/2010 00:53 Drets i Llibertats

 

Garganté va ser detingut ahir després d'acabar la seva jornada laboral. Els agents dels Mossos d'Esquadra el van esperar a peu d'autocar i el van traslladar a la comissaria de les Corts. A la una de la matinada va acabar la declaració policial i estarà detingut fins aquest divendres al matí, quan serà traslladat a dependències judicials per declarar davant del jutge, segons informa Alerta Solidària.

Aquesta nova detenció posa de manifest la intenció dels cossos repressius de contiuar amb la cacera de bruixes iniciada arran del 29-S, i que està comportant la persecució policial i judicial de diverses persones implicades en l'Esquerra Independentista i els moviments populars.

Josep Garganté és un destacat sindicalista barceloní conegut per la seva implicació en la lluita sindical a TMB, que ha reportat famoses victòries com la dels 2 dies. A més de militar a la CGT i estar implicat en els moviments populars de la ciutat, Garganté també és militant de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona. També va ser el candidat dels Països Catalans a les eleccions europees per la candidatura Iniciativa Internacionalista.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 

 

El 13è dia de vaga de conductors de TMB amb seguiment del 100%  

La CGT convocarà una manifestació per l'agressió a un conductor d'autobusos en vaga

La detenció ahir d'un conductor d'autobusos incrementa la tensió en el setè dia de vaga.

Massiu seguiment de la vaga d'autobusos a Barcelona.

Entrevista a Josep Garganté, delegat per CGT a TMB

La vaga d'autobusos a Barcelona passa el seu equador

Continuen les protestes del conductors d'autobusos a Barcelona. S'anuncien aturades per al Nadal 

Vaga d'autobusos a Barcelona

La CGT inicia una campanya en defensa del descans dels conductors d'autobusos

Escandols continuats a TMB

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid