Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya comença a navegar Rumb a Gaza

Rumb a Gaza ja s'ha presentat en societat per tal d'animar la societat catalana a participar-hi.

Durant la roda de premsa de presentació, David Segarra, documentalista i participant a la primera Flotilla de la Llibertat, va explicar que “l’atac a la Flotilla de la Llibertat va ser, també, l’atac a la llibertat d’expressió més gran que hi ha hagut en dècades”. Va ser crític mb els mitjans europeus comentant que “hi havia uns 40 mitjans de comunicació a la Flotilla. Hi havia periodistes cubrint la informació per a mitjans de tot el món menys d’Europa i dels Estats Units”.

28/10/2010 03:23 Drets i Llibertats
Segarra va fer una crida als mitjans de comunicació a participar en la propera Flotilla de la Llibertat II.

De la seva banda, Laura Arau va explicar que "a Catalunya un total de 50 persones, representats de la societat i de diferents organitzacions, dediquen part del seu temps a la iniciativa Rumbo a Gaza".

Després d’explicar les diferents campanyes previstes de sensibilització i recollida de material i fons, Arau va posar especial èmfasi en la campanya “Un quadern, un llapis i un euro pels nens de Gaza” que pretén recollir material escolar en escoles i instituts així com també fer arribar el missatge que “un nen nascut a Catalunya podria haver nascut a Gaza” a través d’una sèrie de materials didàctics preparats per a la ocasió.
 
Per la seva part, Usama Khaldi, palestí nascut a Gaza va explicar que ell no podia entrar al seu país ja que, després de sortir-ne per vacances, el govern d’Israel no el va deixar tornar a entrar. “Perquè vull embarcar-me en els vaixells que aniran a Gaza? És senzill. Perquè vaig neixer allà. Tinc ganes de veure a la meva gent, a la meva família”, afegia.
 
En la roda de premsa es va fer una crida a la participació de tots els ciutadans. “Si cada català posés només un euro en una de les guardioles no només es podrien comprar dos vaixells; se’n podrien comprar sis”, va comentar Arau.
 
El proper acte organitzat per Catalunya Rumbo a Gaza serà una festa solidària que es portarà a terme el proper dissabte 30 d’octubre a l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona a partir de les vuit del vespre. En l’acte es projectarà el documental Flotilla de la Libertad. Un ataque a la solidaridad que vindrà seguit d’un concert amb Titot i David Rossell, Nabil Mansour i La Guerrilla Zulú.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid