Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya comença a navegar Rumb a Gaza

Rumb a Gaza ja s'ha presentat en societat per tal d'animar la societat catalana a participar-hi.

Durant la roda de premsa de presentació, David Segarra, documentalista i participant a la primera Flotilla de la Llibertat, va explicar que “l’atac a la Flotilla de la Llibertat va ser, també, l’atac a la llibertat d’expressió més gran que hi ha hagut en dècades”. Va ser crític mb els mitjans europeus comentant que “hi havia uns 40 mitjans de comunicació a la Flotilla. Hi havia periodistes cubrint la informació per a mitjans de tot el món menys d’Europa i dels Estats Units”.

28/10/2010 03:23 Drets i Llibertats
Segarra va fer una crida als mitjans de comunicació a participar en la propera Flotilla de la Llibertat II.

De la seva banda, Laura Arau va explicar que "a Catalunya un total de 50 persones, representats de la societat i de diferents organitzacions, dediquen part del seu temps a la iniciativa Rumbo a Gaza".

Després d’explicar les diferents campanyes previstes de sensibilització i recollida de material i fons, Arau va posar especial èmfasi en la campanya “Un quadern, un llapis i un euro pels nens de Gaza” que pretén recollir material escolar en escoles i instituts així com també fer arribar el missatge que “un nen nascut a Catalunya podria haver nascut a Gaza” a través d’una sèrie de materials didàctics preparats per a la ocasió.
 
Per la seva part, Usama Khaldi, palestí nascut a Gaza va explicar que ell no podia entrar al seu país ja que, després de sortir-ne per vacances, el govern d’Israel no el va deixar tornar a entrar. “Perquè vull embarcar-me en els vaixells que aniran a Gaza? És senzill. Perquè vaig neixer allà. Tinc ganes de veure a la meva gent, a la meva família”, afegia.
 
En la roda de premsa es va fer una crida a la participació de tots els ciutadans. “Si cada català posés només un euro en una de les guardioles no només es podrien comprar dos vaixells; se’n podrien comprar sis”, va comentar Arau.
 
El proper acte organitzat per Catalunya Rumbo a Gaza serà una festa solidària que es portarà a terme el proper dissabte 30 d’octubre a l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona a partir de les vuit del vespre. En l’acte es projectarà el documental Flotilla de la Libertad. Un ataque a la solidaridad que vindrà seguit d’un concert amb Titot i David Rossell, Nabil Mansour i La Guerrilla Zulú.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid