Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Així les gasta la policia democràtica de Rubalcaba amb els presos bascos

La casa d'Unai Vázquez, membre de l'organització internacionalista basca Askapena, va quedar completament desgavellada després que la policia espanyola la registrés aquesta passada setmana.
 

Unai Vázquez es troba empresonat en una presó madrilenya per la voluntat d'un magistrat afincat a un Tribunal d'excepció al servei de l'estratègia política del PSOE. El delicte comès per ell i els seus companys ha consistit en tendir ponts solidaris al planeta.

05/10/2010 00:35 Internacional

Les forces de seguretat espanyoles utilitzen un modus operandi molt singula per tal de procedir a practicar detencions: es personen a casa de matinada, accedeixen al domicili de manera violenta, posen la casa de cap per avall... Les fotografies descriuen prou bé la manera de fer que tenen els funcionaris de l'Estat hereus del franquisme.

 

unai

 

*Notícia de Boltxe elaborada per a Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid