Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un suposat guardia civil amenaça l’OCB

Una persona que s’identifica com a Markiños Alfa i que afirma ser guardia civil va enviar un correu electrònic a l’Obra Cultural Balear (OCB).

Ho va fer des del seu correu (gaioso81@live.com) en el qual, a banda de reproduir l’apartat 1 de l’article 3 de la constitució espanyola, i explicar-ne la seva particular interpretació afirma que “por mucho que quieran su comunidad autonoma pertenece, y siempre sera asi, al Estado Español, por lo cual yo siempre me dirigiré al ciudadano en castellano”

27/09/2010 19:56 Drets i Llibertats
El tal Markiños acaba el seu correu amb una amenaça clara: “asi que si quieren intercomunicarse conmigo tendran que dirigirse a mi en el mismo idioma, de lo contrario pueden incurrir en una falta leve de desobediencia.”, segons informa Tribuna Mallorca
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid