Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets i CAJEI, Diada conjunta

El jovent independentista revolucionari, Maulets, i la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), fan un pas més en el procés de confluència i ja anuncien que celebraran la Diada Nacional de manera conjunta. Tant és així que el cartell i el manifest són signats conjuntament. 
 

"El poble català cada cop veu més clara l'opció de la independència", asseguren Maulets i CAJEI al seu manifest, que reivindica el dret a plantar cara a les "retallades nacionals i socials que patim les classes populars" per tal de "plantejar l'alternativa al sistema capitalista".

01/09/2010 17:00 Política

 

El jovent seguem cadenes, pel treball i per la terra!

L'Onze de setembre ja és aquí! Un onze de setembre marcat per les retallades nacionals i socials que patim les classes populars catalanes. El poble català cada cop veu més clara l'opció de la INDEPENDÈNCIA com a resposta a les agressions de l'Estat Espanyol a la sobirania catalana i a una classe política servil preocupada per la seva butaca.

En un context on l'atur supera el milió de persones als Països Catalans, on el 90% dels nous contractes són temporals o on el 80% dels jovent vivim en la precarietat la Unió Europea i l'Estat Espanyol retallen serveis i prestacions socials, rebaixant les condicions de vida de la classe treballadora. Davant d'això els sindicats grocs (CCOO i UGT) munten una VAGA GENERAL pel 29 de setembre amb la que pretenen rentar-se la cara davant les treballadores. Amb un dia de lluita no aconseguirem aturar les retallades socials. És amb la lluita organitzada que el jovent i el conjunt de les classes populars catalanes podrem plantejar l'alternativa al sistema capitalista (injust, antidemocràtic i insostenible), el SOCIALISME.

Conscients de la importància del moment la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) i Maulets, el jovent independentista revolucionari cridem conjuntament al jovent català a la mobilització i la lluita durant aquesta diada i tot l'any. Només la lluita i la constància és el que ens permetrà construir uns Països Catalans independents i socialistes.

Per saber-ne més:

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

CAJEI i Maulets consoliden l'aposta de fusió  

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid