Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una soldada israeliana penja fotos al Facebook burlant-se de palestins detinguts

Una exsoldada israeliana va penjar al Facebook un àlbum titulat "L'exèrcit: la millor època de la meva vida" on apareixia somrient a davant d'un grup de palestins que estaven lligats i amb els ulls tapats. Davant del ressò que han provocat a la comunitat internacional, la noia, Eden Abergil, ha afirmat no entendre què va fer malament ja que que no hi veu "res de dolent".
 
El Centre del Mitjans de Comunicació del govern de Palestina ha descrit les imatges com una "mostra de la mentalitat de l'ocupant, que està orgullós d'humiliar els palestins".

17/08/2010 20:39 Comunicació
L'àlbum conté 26 fotografies on l'exsoldada surt amb els amics de la seva època a l'exèrcit. "Encara no entenc què està mal fet", ha afirmat l'exsoldada israeliana en una entrevista a la ràdio de l'exèrcit del país hebreu aquest dimarts.

Abergil ha afirmat que les fotografies, que ja ha tret del Facebook, no les va penjar amb la intenció de fer una declaració política o per demostrar menyspreu pels palestins. "Només eren per mostrar la meva experiència a l'exèrcit", ha assegurat.

L'exsoldada israeliana, que va acabar els servei militar fa un any, ha explicat que les fotografies es van fer el 2008 a la base on s'estava, on els palestins que intentaven creuar la frontera de Gaza cap a Israel eren interrogats.


palestins
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid