Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els 32 presoners polítics maputxes porten 53 dies en vaga de fam

Els familiars dels Presoners Polítics Maputxes en vaga de fam han fet  una crida a la mobilització naciona li internacional per l'ú de setembre.
 
Els familiars van informar ahir que l'estat anímic i moral dels presoners és alt, però així i tot els hi preocupa  la seva salut i deterioració física que ja estan presentant baixes de pes de fins a 17 kiligrams. A més a més van denunciar la persecució policial exercida sobre els advocats de la defensa particular.

27/08/2010 02:47 Territori
En aquest quart comunicat, els familiars es declaren contraris del recurs de protecció aprovat per les corts de Concepción, Temuco i Valdivia que pretenen alimentar als presoners per via intravenosa, la qual cosa clarament és contrari a la seva decisió de mantenir la vaga de fam, la qual cosa ho qualifiquen una tortura per a la seva integritat física i psicològica, a més denuncien prepotència de l'estat per solucionar les demandes dels presoners per la força i no generar instàncies de diàleg.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid