Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrregues violentes contra els concentrats que demanaven la llibertat de l'Eudald a Mataró

Aquest vespre a Mataró, durant la concentració davant de la comissaria  dels Mossos d'Esquadra per protestar per la detenció del militant independentista Eudald Calvo, s'han produït diverses càrregues dels antiavalots contra les persones que s'hi reunien. La policia autonòmica ha colpejat els concentrats i ha ferit una desena de persones, entre els quals el pare del detingut. Els agents dels Mossos també han detingut el germà del l'Eudald, Adrià Calvo, pel sol fet de solidaritzar-s'hi. VÍDEO i FOTOS
 
L'organització antirepressiva Alerta Solidària, amb el suport de Maulets i la CUP, ha convocat una concentració demà dimecres 25 d'agost de rebuig a les detencions davant dels jutjats de Mataró a les 10 del matí.

24/08/2010 22:10 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid