Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Apareixen més estaques de REE al Pallars Jussà

Aquesta setmana, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, van demanar en una nota conjunta a Red Elèctrica d'Espanya (REE) transparència i legalitat en el procés de construcció de la MAT al Pallars Jussà.
Veïns del Pallars Jussà van descobrir aquest dimecres més estaques col·locades per Red Elèctrica Espanyola (REE) fa unes setmanes. Aquestes fites, però, no són noves sinó que es tracten d’algunes que l’empresa va col·locar en indrets de difícil accés, com per exemple el nucli de Puigverd de Tremp. Aquestes fites marquen el que hauria de ser el recorregut de l’autopista de molta alta tensió (MAT) entre Catalunya i l’Aragó.

20/08/2010 01:17 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid