Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró acull canalla palestina durant la Festa Major

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Mataró, UP i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) acull aquest dilluns durant tot el dia un grup de 10 infants palestins provinents dels camps de refugiats de l'ONU a Gaza i Cisjordània.

Els nens i nenes palestins que visiten la ciutat tenen entre 10 i 11 anys i participen en el programa Vacances per la Pau. Cal remarcar que són nenes i nens orfes o amb experiències vitals marcades per les atrocitats de la guerra i de l'ocupació israeliana. En aquest sentit, la CUP entén que és un deure humanitari ajudar els sectors més febles de Palestina: els infants.

26/07/2010 13:14 Drets i Llibertats

L'objectiu és acompanyar-los i proporcionar-los un temps i un espai de seguretat, per tractar les seqüeles derivades de les situacions del context de guerra al qual està sotmès el seu país, proporcionant eines per a la resolució no violenta dels conflictes i una experiència intercultural enriquidora en el marc de la festa major de Les Santes.

Les organitzacions acollidores pretenen que aquests infants puguin conèixer un país sense guerra. I també volen que aquest intercanvi faciliti el coneixement mutu d'ambdós països, Catalunya i Palestina, i que sigui una manifestació de solidaritat amb la causa de l'alliberament del poble palestí.

El programa previst per dilluns 26 a Mataró és el següent :

* 10:30 hores, arribada del grup a Sant Simó.
* 11:00 hores, anada al Centre Natació Mataró, bany a les piscines i/o a la
platja.
* 13:30 hores, roda de premsa al Centre Natació Mataró.
* 14:00 hores, dinar al restaurant del Centre Natació Mataró.
* 15:00 hores, bany a les piscines i/o a la platja.
* 17:00 hores, dutxes i vestimenta.
* 19:00 hores, participació als actes "Santes'10", Postal de Gegants.
* 20:30 hores, participació al Correguspira i retorn a l'alberg Esplai del Prat de Llobregat.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid